Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky

VZP ČR je už přes 30 let lídrem českého systému zdravotního pojištění. Naším hlavním úkolem je výběr pojistného, pokrývání nákladů na zdravotní služby a podpora pojištěnců v prevenci.

KDO JSME?
Zdraví je to nejcennější a to dává naší práci smysl. Ve VZP ČR nás pracuje téměř 3 500 a naším hlavním úkolem je zajistit pro naše klienty dostupnou a kvalitní zdravotní péči po celé ČR. Vybíráme pojistné na zdravotní pojištění, hradíme zdravotní služby, ovlivňujeme kvalitu a dostupnost zdravotní péče, pokrýváme stále se zvyšující náklady na zdravotní služby a podporujeme naše pojištěnce v prevenci.
Aby vše fungovalo, máme mezi sebou nejen kolegy z oblasti péče o klienty, zdravotní péče nebo administrativy, ale také ajťáky, ekonomy, právníky, markeťáky, personalisty a další.

CO SE VÁM U NÁS BUDE LÍBIT?
Vládne u nás lidský přístup. Pracovat budete v příjemném a moderním prostředí, kde se budete cítit dobře.
I když jsou některé pracovní pozice náročné a ze začátku se toho budete muset hodně naučit, nenecháme vás v tom plavat. Máme propracovaný systém zaškolení i dalšího vzdělávání.
Volný čas bude skutečně jen váš. Nečekají vás hodiny práce navíc. A u většiny pozic je možné si pracovní dobu částečně přizpůsobit.
Můžete počítat s fér jednáním a podporou v různých životních situacích. To je u nás samozřejmost. Jsme spolehlivý a stabilní zaměstnavatel, který o své zaměstnance pečuje.

JAKÉ BENEFITY U NÁS JAKO ZAMĚSTNANEC MŮŽETE VYUŽÍVAT?
motivační systém odměňování (13. mzda a další odměny)
5 týdnů dovolené a další dny volna (sociální volno a sick days)
příspěvek na penzijní nebo životní pojištění
příspěvek na stravování (stravenková karta)
pružnou pracovní dobu
a další

NABÍDKA STÁŽÍ:

Pro studující máme trainee programy, díky nimž získáte praxi, a to kdekoli v ČR. Nebojte, nebudete jen sedět a dělat nudnou práci, kterou na vás hodí kolega. Zapojíte se do reálných projektů. Získáte nové zkušenosti a sebevědomí. A také nové přátele. Začneme placenou formou spolupráce na dohodu (DPP/DPČ) s pozdější možností přestupu do pracovního poměru.

Pro absolventy je vhodná velká část našich volných míst. S prvními kroky vám pomůže propracovaný systém zaškolení a dalšího vzdělávání.

KONTAKT:

Zajímá vás více? Kontaktujte nás na e-mailu ustredi.prace@vzp.cz.


Zpět na Seznam vystavovatelů