UPPER Centrum kreativních průmyslů a podnikání

Cílem centra je propojovat studenty s praxí, vyhledávat příležitosti a podněty pro podporu studentů v začátcích jejich podnikání v kreativních průmyslech, vytvářet příležitostí pro networking a síťování kontaktů, organizovat program pro studenty s akcentem na propojování s praxí.

Tyto cíle naplňuje UPPER například skrze tyto aktivity:
Talent FMK – soutěž pro studenty FMK, která propojuje reálné firmy a studenty marketingových komunikací a uměleckých oborů. Předvést své nadání a zapálení před klientem je pro studenty velkou výzvou a pro zástupce firem zdrojem inspirace, nové energie a v neposlední řadě i talentovaných stážistů. Soutěž Talent FMK vytváří půdu pro navazování kontaktů a budování kratších i dlouhodobých pracovních vztahů.
Ideathon UTB – celouniverzitní intenzivní 24hodinový workshop, který dává studentům příležitost v krátkém čase vyřešit naléhavé výzvy naší doby. Účastníci workshopu pracují v týmech a díky vzájemné spolupráci navrhují pomocí design thinkingových metod a inovativních postupů řešení zadaných výzev. Meet & Greet – panelová diskuze na marketingová témata s a pro odborníky z oboru a studenty, po které následuje networking
Game Jam – 48hodinový hackathon, během kterého studenti pracují na vývoji počítačové hry na zadané téma
Otevřená kreativní dílna ROBOTA - dílna vybavená moderními digitálními technologiemi (CO2 laser, plotter, 3D tiskárny, 3D skener...) si klade za cíl poskytovat prostor pro vzdělávání, vlastní tvorbě a inovacím a podporovat kreativitu jednotlivců a budování komunity podobně smýšlejících lidí.

NABÍDKA STÁŽÍ:

Webmaster/Produkční UPPER (TIC)
správa webových stránek, organizace akcí
orientace ve WordPressu, organizační dovednosti, základní IT znalosti, zájem o činnosti UPPERU – stáž v rámci stáží přes Job centrum UTB - Délka stáže: 120 hod., Finanční odměna: 120 Kč/hod., Termín stáže: říjen - prosinec

KONTAKT:

Jitka Honsová, honsova@utb.cz, 732 907 840


Zpět na Seznam vystavovatelů