SumiRiko AVS Czech s.r.o.

SumiRiko AVS Czech s.r.o v Drnovicích je moderní dynamická společnost, která se stala součástí japonské nadnárodní společnosti Sumitomo Riko Japan. Tímto spojením firma SumiRiko AVS Czech s.r.o. získala přístup na nové trhy a zároveň zvýšila svoji prestiž a postavení na trhu s antivibračními komponenty. SumiRiko AVS se zabývá výrobou komponentů z technické pryže již 30 let a za tu dobu byly navázány obchodní vztahy s nejvýznamnějšími výrobci automobilů jako VW, BMW, Mercedes-Benz, Audi, Porsche, Tesla. Základem procesů je vstřikovaní technické pryže do lisovacích forem. Našim zaměstnancům se tak otevřela možnost seznámit se s novými trendy v automobilovém průmyslu a přímo se na nich podílet.

Vizí společnosti je udržet si vedoucí postavení na světovém automobilovém trhu. Sofistikované tlumicí sestavy si vyžádaly rozšíření výroby i na vstřikování vkládaných dílů z plastu a současný trend do budoucna naznačuje i větší potřebu lisování kovových dílců v našem závodě.

Posláním společnosti SumiRiko AVS Czech s.r.o. je vytvářet a dodávat prvotřídní a inovativní „technické výrobky pro zajištění komfortu“. Naplnění tohoto poslání u nás skýtá možnosti pro technicky nadané absolventy plně rozvinout svůj talent při modernizaci a inovaci výrobků z technické pryže i plastu.

NABÍDKA STÁŽÍ:

Stáže zaměření:
Výrobní procesy ve společnosti
Konstrukce, vývoj výrobku

KONTAKT:

Ing Uher Jaromír HR Manager
702 031 0200
jaromir.uher@avs.sumiriko.com

Ing. Ridoško Lukáš
Manufacturing engineer Manager
773697869
lukas.ridosko@avs.sumiriko.com


Zpět na Seznam vystavovatelů