ROBE lighting s.r.o.

ROBE Lighting, s.r.o. je přední světový výrobce profesionální světelné techniky pro koncerty, divadla, TV studia, výstavy, eventy a výrobce architektonického osvětlení z Valašského Meziříčí.
Společnost Robe Lighting je českou společností, která se od svého vzniku v roce 1994 etablovala na světového lídra ve vývoji světelné techniky. Celosvětově zaměstnává více než 800 zaměstnanců, většinu ve svých výrobních závodech ve Valašském Meziříčí a Karviné a další ve svých pobočkách v USA, Velké Británii, Singapuru, Spojených Arabských Emirátech, Francii a Německu. Výrobky značky Robe jsou distribuovány do více než 100 zemí po celém světě. Setkáte se s nimi na nejvýznamnějších kulturních a sportovních akcích jako jsou koncertní turné světově známých kapel a interpretů, na slavnostních ceremoniálech sportovních her, ve známých televizních show nebo také v architektuře.

Robe patří mezi nejstabilnější značky v oblasti zábavního průmyslu, ročně investuje do vývoje nových technologií a svůj úspěch staví na budování pozitivních vztahů se zákazníky. Věříme, že základním prvkem úspěchu je investice do výzkumu a vývoje, ale také do lidských zdrojů a vztahů.

NABÍDKA STÁŽÍ:

Studentům nabízíme možnost bezplatných studentských stáží, praxí a zaměřujeme se také na práci na částečný úvazek (v rámci prací konaných na základě dohody o provedení práce).
studentipři stáži řeší samostatný projekt, který pod odborným vedením mají možnost sami realizovat
minimální délka stáže je 1 měsíc v období od června do září
bude sjednána dohoda o provedení práce
studentům je možné navrhnou odměnu, na základě rozhodnutí vedoucího příslušného oddělení
stravování v závodní jídelně

KONTAKT:

Bc. Aneta Gazdíková, DiS., Specialista rozvoje a vzdělávání
603 299 393, aneta.gazdikova@robe.cz


Zpět na Seznam vystavovatelů