Nestlé Česko s.r.o.

Nestlé je největším výrobcem potravin a nápojů na světě. Domov nacházíme ve 189 zemích světa, kde zaměstnáváme 328 000 zaměstnanců. Naším posláním je zvyšovat kvalitu života a přispívat ke zdravější budoucnosti. Nabízíme široké portfolio výrobků a služeb pro lidi i jejich domácí mazlíčky. Jedná se o více než 2 000 značek.

Na jakých hodnotách je postavena naše firemní kultura?
Nestlé se snaží zvyšovat kvalitu života a pomáhat lidem ke zdravější budoucnosti. Snažíme se co nejvíce pozitivně přispívat svým zákazníkům, zaměstnancům a celé společnosti. Naše hodnoty jsou založeny na respektu k sobě samým, druhým, budoucnosti a rozmanistosti.

Co studentům a absolventům v naší společnosti nabízíme?
Nestlé je největší potravinářskou firmou na světě. Mladým lidem nabízíme řadu programů, v rámci nichž mohou začít svou kariérní cestu. Trainee pozice a krátkodobé stáže nabízíme prakticky ve všech odděleních na více lokacích, ať už se jedná o marketing, sales, HR, finance, IT, supply chain a další. Pro absolventy nabízíme Graduate program například ve financích či supply chainu. Můžete se u nás těšit nejen na nové zkušenosti, ale i na partu super lidí, kteří se scházejí i mimo práci!

Na jaké benefity se může budoucí zaměstnanec těšit?
Studentům nabízíme v rámci benefitů například možnost práce z domova, služební počítač a telefon, příspěvky na stravování, zaměstnanecké slevy na produkty, flexibilní pracovní dobu, řadu školení a přednášek napříč různými oblastmi, teambuildingové aktivity a mnoho dalšího.

NABÍDKA STÁŽÍ:

"

Aktuální nabídka je vždy uvedena na https://nestle.jobs.cz/, v případě, že nenaleznete vhodnou pozici, kontaktujte nás na níže uvedené emailové adrese.

"

KONTAKT:

CZSKTalentTeam@cz.nestle.com


Zpět na Seznam vystavovatelů