MANN + HUMMEL Service s.r.o.

Přidejte se ke špičce v oblasti filtrace!
Pokud jde o čistější vodu, vzduch, mobilitu a průmysl, neexistuje moje nebo tvoje…existuje pouze naše.

Jsme Centrum sdílených služeb MANN+HUMMEL Service s.r.o.
Z kanceláří v Nové Vsi na Třebíčsku a v Brně dodáváme s pomocí více než 500 našich zaměstnanců kvalitní služby a řešení do celého světa. Za více než 15 let existence se rozšířily nejen řady našich odborníků, ale i portfolio služeb, které nyní patří k nejrozšířenějším v sektoru sdílených služeb ve střední Evropě.
Zajišťujeme služby v oblasti účetnictví a financí, informačních technologií, výzkumu a vývoje, nákupu a systému hodnocení kvality dodavatelů, zpracování materiálových dat, řízení lidských zdrojů a projektového managementu.
Dvě lokace, jeden tým.

Nastartujte s námi svou kariéru.
Pestrost našich služeb a s tím spojených pracovních pozic nám umožňuje nabídnout vám uplatnění v mnoha oblastech od administrativní podpory až po projektové manažery či designery, a to pro zkušené pracovníky i absolventy a studenty. Poskytneme vám spoustu možností rozvoje formou širokého výběru školení v odborných i soft dovednostech, rozvojových programů pro vedoucí pozice a talenty, příspěvku na jazykové vzdělávání, či možností přesunu mezi odděleními.

Svých zaměstnanců si ceníme
Jako společnost se zaměřujeme na potřeby našich zákazníků. Jako zaměstnavatel na potřeby našich zaměstnanců. Ceníme si dobře odvedené práce, a to formou zajímavých finančních ohodnocení jako je roční bonus a další odměny dle benefitního systému. Pro pracovní pohodu je pak nezbytný soulad pracovního a osobního života, a proto našim zaměstnancům poskytujeme 6 týdnů dovolené, možnost pružné pracovní doby, zkrácených úvazků a práce z domova. Naši zaměstnanci mohou využít volných či zvýhodněných vstupů na kulturní a sportovní akce. Každoročně pořádáme nejen pro naše ně, ale i pro jejich rodiny a přátele, hned několik akcí. Pravidelně investujeme i do vzdělávání našich zaměstnanců, aby se mohli posouvat ve své kariéře.

Přispíváme k lepším zítřkům
Udržitelnost pro nás není jen trendy slovo. Je to pro nás budoucnost a závazek. Záleží nám na tom, abychom na této planetě mohli žít co nejdéle nejenom my, ale i děti našich dětí. Proto oddělujeme škodlivé od užitečného a zaměřujeme se na to, abychom měli nejen čistější mobilitu, ale chceme také čistější vodu, čistější vzduch a čistější průmysl.

Pracujte pro MANN+HUMMEL Service. Kontaktujte nás!

NABÍDKA STÁŽÍ:

Praxe, trainee, brigády při studiu v MH
Studuješ a chceš nadále rozvíjet své znalosti v některé z těchto oblastí:
konstrukce, technologie, projekty ve výrobě filtrací
německý jazyk v centrum sdílených služeb (oddělení personalistiky/péče o zákazníky)
IT a SAP

K tomu se už domluvíš anglicky (B1+) a na své angličtině hodláš nadále pracovat?
Hledáš částečný úvazek, praxi při studiu?
Lokalita: Nová Ves (Třebíčsko), Brno

KONTAKT:

Marcela Marázová (Spolupráce se studenty a školami): marcela.marazova@mann-hummel.com

czrecruitment@mann-hummel.com


Zpět na Seznam vystavovatelů