MAIER CZ, s.r.o.

Společnost MAIER CZ, s.r.o. je součástí španělské skupiny MAIER GROUP, světovým lídrem ve výrobě komplexních plastových komponentů do automobilů renomovaných světových značek (Stellantis, Ford, Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar, BMW, Nissan, Tesla, atd.). Celosvětově MAIER vlastní 10 výrobních závodů a zaměstnává více než 5 000 zaměstnanců.

Výrobní závod v Prostějově se zaměřuje na výrobu interiérových i exteriérových plastových dílů do automobilů. Plasty vstřikujeme za tepla a díly pak lakujeme, chromujeme či upravujeme technologií horké ražby.

Naše firemní kultura je silně ovlivněna tím, že jsme automotive společností. Jsme velmi dynamičtí, rychlí, orientovaní na změny, vítáme inovace. Máme mnoho zahraničních kolegů a naše multikulturní prostředí je lákavé pro ty, kteří chtějí v práci využívat cizí jazyky a mají rádi různorodost a otevřenost. Jednou z našich základních hodnot je "humanity at work".

Naši zaměstnanci oceňují přátelské a neformální prostředí firmy, příležitosti ke kariérnímu, profesnímu i osobnímu růstu, možnost pracovat s novými technologiemi, vzájemné vztahy mezi kolegy.

V Prostějově je MAIER CZ, s.r.o. od roku 2006 a patří mezi největší a nejvýznačnější zaměstnavatele v regionu. V současnosti zaměstnáváme v Prostějově více než 400 lidí.

NABÍDKA STÁŽÍ:

Jsme otevření a vítáme spolupráci se studenty. Máme studenty, kteří se k nám opakovaně vrací v době zkouškového období či letních prázdnin.
Nabízíme spolupráci při povinných praxích, diplomových pracích, sezónní i dlouhodobé brigády. Obvykle na dohodu o provedení práce, při odbornější činnosti s odměnou 160,- Kč/hod. Jedná se pozice ve výrobě a logistice (procesní a lean inženýři), na oddělení kvality, ve vývoji či na oddělení údržby (elektrikáři, strojaři).

KONTAKT:

prace@maier.es


Zpět na Seznam vystavovatelů