LINAPLAST s.r.o.

Firma byla založena 5.12.1991 jako sdružení dvou fyzických osob. Hlavním výrobním programem byla od počátku výroba přípravků a jednotlivých forem pro vstřikování plastických hmot a pryže, včetně samotné výroby dílů z těchto forem.
V roce 1997 byla založena firma LINAPLAST s.r.o., která převzala veškeré aktivity tohoto sdružení.
Od výroby forem a dílů jsme se postupně posunuli až k samotnému vývoji jednotlivých celků, včetně návrhu montážních robotizovaných pracovišť a jejich samotné výroby.
V současnosti firma LINAPLAST s.r.o. zaměstnává cca 300 zaměstnanců a je rozčleněna do čtyř celků, a to na lisovnu plastů a montáž, která podléhá systému řízení kvality dle IATF 16949:2016. Další dva celky tvoří vývoj, včetně konstrukce a nástrojárny a automatizace, která podléhá sytému řízení dle normy ISO 9001:2015. Nedílnou součástí těchto celků je i oddělení kvality, vybavené 3D měřidly (dotykový, optický, Scan), včetně laboratoře.
Produkce lisovny a montáže je převážně směřována na automobilový průmysl. Ostatní výrobu tvoří díly pro elektroprůmysl, spotřební průmysl, modely vláčků a jiné. Na 35 vstřikovacích lisech vyrábí lisovna více než 80 milionů výrobků ročně.
Veškerá výroba probíhá ve dvou provozovnách, a to v Kralicích na Hané, kde je také centrální řízení a na Skřípově, což je areál, který jsme pořídili v roce 2015.
Od roku 2017 se firma také zabývá kompletními dodávkami automatizace na klíč od A do Z. Dodáme jakékoliv zařízení od jednoduchých přípravků, přes jednoúčelové stroje až po automatické robotické linky.

NABÍDKA STÁŽÍ:

V případě, že hledáte prostor k seberealizaci, profesní růst, týmovou spolupráci, motivující odměňování pošlete nám svůj životopis na email: kariera@linaplast.cz

Stáže jsou v naší firmě vítány. V případě zájmu o stáž nás prosím kontaktujte emailem, popřípadě telefonicky. Po individuální domluvě jistě dojdeme ke společné shodě.

KONTAKT:

tel.: 583 037 124


Zpět na Seznam vystavovatelů