Krajská nemocnice T. Bati, a.s.

Krajská nemocnice T. Bati ve Zlíně je akciovou společností Zlínského kraje s širokou škálou odborných pracovišť. Je jednou z 10 největších nemocnic v České republice a největší ve Zlínském kraji, ročně hospitalizuje přes 45 tisíc pacientů, k dispozici má tisícovku lůžek, z toho je téměř 800 pro akutní a 200 pro následnou péči.

Kromě standardní lůžkové a ambulantní péče funguje v nemocnici na několika odděleních také moderní léčba v denních stacionářích. Pacientům je tady umožněno podrobit se opakovaně léčebným postupům ve speciálním několikahodinovém režimu, který nahrazuje v řadě případů klasickou hospitalizaci. Denní stacionáře se využívají především na kožním, onkologickém, gynekologickém a ortopedickém oddělení. V řadě oblastí, například v chirurgických, interních, gynekologicko-porodnických a diagnostických oborech, překračuje Krajská nemocnice T. Bati ve Zlíně regionální úroveň a je spádovou nemocnicí s působností přesahující území Zlínského kraje. S tím souvisí i osm jedinečných center vysoce specializované péče:
Centrum vysoce specializované péče pro léčbu dětského diabetu
Centrum vysoce specializované péče pro pacienty s iktem
Centrum vysoce specializované kardiovaskulární péče
Centrum vysoce specializované zdravotní péče v onkogynekologii
Centrum vysoce specializované onkologické péče
Centrum vysoce specializované intenzivní péče v perinatologii
Centrum vysoce specializované traumatologické péče pro dospělé
Centrum vysoce specializované péče pro roztroušenou sklerózu

Krajská nemocnice T. Bati ve Zlíně zaměstnává na všech svých pracovištích více než 2400 lidí, kterým nabízí řadu benefitů. Dovolenou navíc, ubytování, zlevněné stravování ve dvou jídelnách, širokou nabídku se zaměstnaneckou slevou v lékárnách a svých dvou bistrech. Nechybí ani penzijní připojištění, sick days, akce pro děti zaměstnanců a mnoho dalších výhod.

Krajská nemocnice T. Bati ve Zlíně je kvalitním zaměstnavatelem, rozvíjející se nemocnicí s moderními přístroji i diagnostickými metodami a zkušenými odborníky, jejich cílem je jediné – dostupnost léčebné péče a spokojenost pacienta.

NABÍDKA STÁŽÍ:

Nabízíme praxe a stáže na různých odděleních – od zdravotnických oborů, přes IT až po marketing. Po předchozí domluvě s vedoucím pracovníkem patřičného pracoviště postačí pro přihlášení postupovat podle instrukcí dostupných na našich webových stránkách www.kntb.cz/vzdelavani.

KONTAKT:

Bc. Jana Petrlíková, personální odd., telefon: +420 577 552 404, e-mail: personalni@bnzlin.cz


Zpět na Seznam vystavovatelů