Kayaku Safety Systems Europe a.s.

V roce 2023 oslavila vsetínská společnost Kayaku Safety Systems Europe a.s. (zkráceně KSE) 24 let svého působení pod japonským vlastníkem. Za tu dobu se stala jedním ze tří největších světových výrobců pasivních bezpečnostních systémů do automobilů – tedy těch, které slouží k minimalizaci následků v okamžiku dopravní nehody. Výroba založená na vyspělých technologiích a pečlivých kontrolních mechanismech, podporovaná vlastním vývojovým a výzkumným centrem, je nezbytnou součástí úspěchu firmy, kdy spojujeme českou zručnost a japonskou preciznost.
Naše centrum výzkumu a vývoje je jediné zařízení svého druhu mimo Japonsko a našich čtyřicet specialistů z oblasti plastů, elektro, pyrotechniky, konstrukce či strojírenství neustále pracuje na vývoji nových výrobků, které ještě účinněji ochrání nejenom posádky vozů, ale i další účastníky silničního provozu.
Samozřejmostí je u nás uplatňování moderních metod štíhlé výroby např. 5S, SMED, analýz měření práce (MOST), Kaizen, Poka-Yoke, Kanban a mnohých dalších.
V roce 1999 jsme na počátku našeho podnikání měli sedmdesát osm zaměstnanců. Dnes jich máme téměř tisíc a každý z nich je motivován naší společnou vizí. S postupným růstem firmy došlo také k navýšení zisků a společnost začala upevňovat svou pozici na trhu. V roce 2004 byl náš obrat něco přes 300 mil. Kč, po patnácti letech tvrdé a oddané práce jsme toto číslo desetinásobně zvýšili a dnes se můžeme pyšnit tím, že každý automobil na světě obsahuje v průměru nejméně dva naše výrobky.
Jsme jedním z největších zaměstnavatelů v našem regionu, naši zaměstnanci pracují v čistém prostředí, s vysokou úrovní bezpečnosti, poskytujeme jim veškerou podporu při zaučení i zvyšování kvalifikace, nasloucháme jejich nápadům na zlepšení a zejména se snažíme, aby ve své práci nalézali smysl a naplnění.
V KSE cítíme spoluzodpovědnost nejen za bezpečnost pasažérů v automobilech, ale také za své zaměstnance a okolí, ve kterém působíme. Ročně vynakládáme nemalé finanční prostředky na charitativní projekty, zaměstnancům přispíváme na jejich teambuildingové a sportovní akce, podporujeme místní neziskové organizace, nemocnici, učiliště a střední školy, sbory dobrovolných hasičů a v neposlední řadě také řadu kulturních a sportovních akcí pro děti.
Těšíme se na setkání s Vámi, přidejte se do našeho týmu a staňte se díky své práci strážnými anděly pasažérů na jejich silničních dobrodružstvích.

NABÍDKA STÁŽÍ:

v současnosti stáže neposkytujeme

KONTAKT:

Ivana Drlíková – personalistka: 734 646 103, i.drlikova@kse-cz.com
Irena Šťastná – personalistka: 739 074 399, i.stastna@kse-cz.com
Monika Galdová – personalistka: 730 163 089, m.galdova@kse-cz.com


Zpět na Seznam vystavovatelů