HP TRONIC Zlín, spol. s r.o.

HP TRONIC je českou společností s více jak třicetiletou tradicí a významnou pozicí na trhu spotřební elektroniky v České republice a na Slovensku. Do našeho portfolia patří značky DATART, ETA a e-shopy Kasa.cz a HEJ.sk. Působíme také v oblasti cestovního ruchu a gastronomie, provozujeme mimo jiné Resort Valachy se čtyřmi hotely, Ski areálem Razula, Golfovým hřištěm Horal ve Velkých Karlovicích a Bistrotéku Valachy ve Zlíně. Aktuálně u nás pracuje více jak 3000 zaměstnanců.
Jsme firma o lidech a pro lidi. Věříme v jedinečnost každého, kdo u nás pracuje a rádi dáme šanci tomu, kdo je s námi připraven táhnout za jeden provaz.
Ve společnosti HP TRONIC nabízíme všem kolegům prostředí pro rozvoj a seberealizaci. Co slíbíme, to zkrátka dodržíme.

HP TRONIC je zaměstnavatel rovných příležitostí. Věříme, že základem našeho úspěchu jsou zaměstnanci s různými dovednostmi a že pracovní uplatnění u nás najde každý bez rozdílu vzdělání, délky praxe a věku.
Se studenty spolupracujeme již řadu let. Naší snahou je nabídnout prostor pro vlastní invenci a tvůrčí návrhy, jež přispějí k rozvoji jednotlivých činností a aktivit, které HP TRONIC nabízí svým zákazníkům, obchodním partnerům i zaměstnancům. Těší nás spojení naší dlouholeté praxe s novými generacemi, kterým rádi předáme maximum z toho, co jim pomůže vkročit nejen do profesního života.

Stačí si jen vybrat oblast, která Vás bude bavit 😊. Ať už je to oblast ICT, marketingu, účetnictví, HR nebo například prodeje, budeme se na Vás těšit!

NABÍDKA STÁŽÍ:

ESG specialista (Sustainability Specials)
Popis:
Spolupráce na tvorbě ročního nefinančního reportu (ESG) dle požadovaných kritérií a zákonných předpisů.
Vytváření a rozvoj krátkodobých a dlouhodobých strategií udržitelnosti organizace, včetně tvorby KPIs ve spolupráci s vedením společnosti.
Požadavky:
Angličtina (C1-B2)
Výhodou základní technická zdatnost, záliba v analýze dat , reportingu a také pozitivní vztah k problematice udržitelnosti
Více informací u Kateřiny Strašilové (strasilovak@hptronic.cz, +420 770 156 928)

KONTAKT:

Kateřina Strašilová, strasilovak@hptronic.cz, +420 770 156 928


Zpět na Seznam vystavovatelů