HaSaM, s.r.o.

Společnost Hasam má za sebou úspěšnou historii na trhu v oblasti vývoje a implementace modulárních přístupových a platebních systémů. Naše mise je poskytovat komplexní řešení v oblastech sportu, volného času, soukromého sektoru a vzdělávání.
Během třiceti let naší existence jsme úspěšně dokončili nespočet významných projektů. Naše technologie najdete nejen v České a Slovenské republice, ale také v prestižních destinacích po celém světě, včetně Velké Británie, Španělska, Chorvatska, Malajsie, Gruzie či Pákistánu.
Ve společnosti Hasam klademe důraz na hodnoty jako kvalita, spolehlivost, kreativita a týmový duch. Pracovní prostředí v Hasamu má profesionální charakter, ale zároveň vytváří atmosféru jedné velké pracovní rodiny. Naše týmové úspěchy jsou výsledkem spolupráce více než 50 talentovaných zaměstnanců.
Hasam směřuje k ambiciózním cílům, a to včetně expanze na nové mezinárodní trhy a rozvoje inovativních produktů. Jsme otevřeni spolupráci a s nadšením vás přivítáme v našem týmu. Využijte možnosti se neformálně potkat s manažery a vedoucími pracovníky jednotlivých oddělení společnosti Hasam na Business Day.
Přistupte na tuto výzvu a přijďte se s námi potkat a seznámit na veletrhu pracovních příležitostí UTB. Odhalte svůj potenciál a staňte se součástí naší cesty směrem k inovaci a úspěchu.

NABÍDKA STÁŽÍ:

ano, podrobnosti budou upřesněny až před konáním akce

KONTAKT:

Tel.: +420 577 101 261
E-mail: info@hasam.cz


Zpět na Seznam vystavovatelů