greiner packaging slušovice s.r.o.

Firma Greiner Packaging Slušovice se nachází v srdci Zlínského kraje a je jedním z největších výrobců plastových obalů v Evropě. Je součástí rodinného podniku Greiner, který byl založen už v roce 1868 a momentálně má pobočky v 18 zemích světa.
Ve Slušovicích vyrábíme zejména kelímky pro mlékárenský průmysl. Pokud by vás zajímalo, jestli je obal na jogurt od nás, stačí se podívat na dno kelímku. Zkratka „gpi“ a symbol packu vám napoví. Tenhle obal je za Slušovic!
A přesto, že firma slaví už 31 let od vzniku a hrdě se chlubíme tradicí a stabilitou, můžeme o sobě stále říkat, že jsme inovativní, myslíme na naše zaměstnance, ale i na životní prostředí. Že to nejde dohromady? A už vůbec ne u výrobní fabriky? Čtěte dál.
Recyklování, redukování a znovu o používání jsou hesla, o které se opíráme každý den.
Běžný zákazník, který si jde koupit jogurt do obchodu nepřemýšlí, jak velký ekologický dopad má ten samotný kelímek. To je naše práce. Zasadit se o to, aby každý krok výroby byl maximálně optimalizovaný. Řešíme úsporu materiálu maximálním odlehčením, ale samozřejmě i logistiku. Spolupracujeme i na nových eko-designech kelímků.
Nedávno jsme také pořídili tzv. r-PETovou linku. Rozjíždíme tedy výrobu plastových obalů s podílem plastového recyklátu. I to je součást strategie stát se do roku 2030 firmou s minimálním dopadem na životní prostředí a stát se plně cirkulárním podnikem. Tedy nevytvářet další odpad, ale znovu používat již vytvořený materiál. S plastem se možná pojí spousta negativních předsudků, ale pokud je s ním nakládáno zodpovědně (a to už je na nás všech), má skvělý potenciál být udržitelným materiálem. Lehký, nerozbitný a plně recyklovatelný.
Co se týká personální stránky, zaměstnáváme téměř 400 lidí z kraje a okolí. Výroba funguje na 3 směny a pracuje se v prostředí s přísnými hygienickými normami. Nevýhody práce u nás ale kompenzujeme bohatým seznamem benefitů. Asi úplně nejoblíbenějším benefitem jsou obědy či večeře za korunu. Máme dokonce data na to, abychom mohli hrdě tvrdit, že se od nás lidem těžko odchází – 30 % zaměstnanců u nás pracuje déle než 20 let.

NABÍDKA STÁŽÍ:

ne

KONTAKT:

Zuzana Julinová - Vedoucí personálního oddělení
greiner packaging slušovice s.r.o.
Greinerova 54, 76315 Slušovice, tel. +420 724 237 806


Zpět na Seznam vystavovatelů