Forvia HELLA

HELLA je mezinárodně uznávaný dodavatel automobilového průmyslu působící pod zastřešující značkou FORVIA. V rámci této skupiny v HELLA vyvíjíme a vyrábíme osvětlovací techniku a elektroniku pro prestižní světové automobilky. Jsme stabilní a zavedená společnost, v Mohelnici působíme již 30 let a rozšířili jsme se také do dalších lokalit v ČR. V Ostravě máme vývojové centrum sídlící v Porubě a v Hrabové se nám rozrůstají testovací laboratoře. V Lošticích pak máme IT Hub. V Olomouci máme nově největší výrobní.
Ve Forvia HELLA nejsme vázáni pouze na jediného zákazníka a naše široké zákaznické portfolio nám dává možnost reagovat pružně na změny a přizpůsobit se aktuální situaci. Naše výrobky dodáváme na evropský i mimo evropský trh.
Celkem nás je v České republice už více než 3000. Máme nejen výrobu, ale také vývoj, který čítá již přes 700 zaměstnanců a stále rosteme. Vyvíjíme pro různé výrobní závody v rámci Forvia HELLA a stále přebíráme další vývojové kompetence na globální úrovni. Chceme se stát největším vývojovým centrem v rámci HELLA.
Pokud by tě zajímalo, jak to u nás vypadá, mrkni se na reportáž z Autosalonu: https://youtu.be/YedW1KGzI-c . Nebo nás sleduj na Instagramu @hella.cesko
Aktuálně nabíráme do všech lokalit a seznam otevřených pozice se mění každým okamžikem. Navštiv naše kariérní stránky hella.jobs.cz a vyber si z právě nabízených pozic či dle vybrané lokality. Ať už tě zajímá vývoj, konstrukce, simulace, průmyslová automatizace, kvalita či procesní inženýrství, u nás si najdeš to své.

NABÍDKA STÁŽÍ:

Studentům nabízíme Trainee program. Jedná se o výběrovou stáž pro VŠ studenty všech ročníků a různých zaměření, kteří mají chuť se rozvíjet a zajímají je nové trendy v automotive. Trainee pozice hledáme do výroby, vývoje, testování i na podpůrná oddělení.
Jako Trainee se staneš součástí našeho týmu a můžeš tak pracovat na reálných projektech a propojit teorii s praxí. V tom Ti budou pomáhat naši zkušení kolegové – patroni. Docházet můžeš dle svých možností, alespoň však jednou týdně.
Stáž je placená a funguje na principu dohody o pracovní činnosti. Po ukončení Trainee programu budeš mít možnost nástupu na hlavní pracovní poměr.

KONTAKT:

anna.hrabalkova@forvia.com


Zpět na Seznam vystavovatelů