Fatra, a.s.

Jsme tradiční ryze česká firma založená 1935 firmou Baťa. V rámci naší strategie se chceme zlepšovat a zase o něco vyrůst. A to ve všech oblastech. Zkrátka, chceme být úspěšní. Tomu se snažíme uzpůsobit i naši firemní kulturu. Jsme schopni respektovat lidskou individualitu a situace řešit s ohledem na zájem celku. Firemní kultura je živý organismus, který může obohatit každý zaměstnanec.
Ačkoliv si to ani neuvědomujete, naše výrobky vstupují do každodenního života nás všech – když stavíme, nakupujeme, bydlíme, jdeme do školy, trávíme spolu volný čas... Mezi naše produkty, které prodáváme do téměř 50 zemí světa napříč kontinenty, patří vinylové podlahové krytiny, hydroizolační fólie na střechy a základy staveb, BO PET fólie, galanterní vinylové fólie, vstřikované výrobky, plastové profily atd.

NABÍDKA STÁŽÍ:

Odborné praxe / stáže – Jsi studentem střední nebo vysoké školy a hledáš firmu, která ti umožní absolvovat povinné praxe? Jsme otevření spolupráci! V posledních letech jsme spolupracovali se studenty oboru Chemik (dříve Gumař/Plastikář), Elektrikář nebo Informačních technologií. Rádi bychom ti nabídli možnost nahlédnout do výrobní organizace, podílet se na výrobních procesech a získat představu o tom, jak může vypadat tvé budoucí zaměstnání. Mimo školní rok nabízíme i praxe krátkodobějšího charakteru, které lze absolvovat třeba v průběhu letních měsíců. Náplň stáží se odvíjí od konkrétních studijních programů. Vždy se snažíme přizpůsobit potřebám studentů.
Bakalářské a diplomové práce – Jsi studentem vysoké nebo vyšší odborné školy a psaní závěrečné práce se neúprosně blíží? Nezoufej. U nás ve Fatře víme, jak je těžké najít organizaci, která umožní nahlédnout do svých interních procesů. Máme zkušenosti s vedením prací z oblasti marketingu, HR nebo financí, ale pokud to časové možnosti dovolí, nebráníme se i dalším odvětvím.
Trainee program – Jsi absolventem nebo studentem posledního ročníku vysoké nebo vyšší odborné školy a přemýšlíš, jakým směrem se bude ubírat tvá profesní kariéra? Ozvi se nám! Staneš se plnohodnotným členem týmu, získáš možnost podívat se na různá pracoviště a zjistíš, kde by ses chtěl v budoucnu profilovat. Budeme rádi, když nám pošleš svoje CV a případně motivační dopis, kde nám přiblížíš, jaké oblasti by ses chtěl věnovat, a proč tě zaujala právě Fatra.

KONTAKT:

Mgr. Michaela Večeřová, michaela.vecerova@fatra.cz, 724 405 637


Zpět na Seznam vystavovatelů