EUROTEC, k. s.

Historie společnosti se datuje od roku 1987, kdy byla založena centrála Konecny Gerätebau GmbH v Německu, která byla zpočátku činná v oblasti osazování tištěných spojů a sestav. Po zřízení firmy Eurotec k. s. v roce 1991 se německá centrála zaměřila na péči o zákazníka, nákup a logistiku, výroba byla postupně převáděna do České republiky.
Již více než 30 let úspěšně poskytujeme služby v oblasti výroby a kompletace komponentů pro automobilový, elektrotechnický a spotřební průmysl. V roce 2003 byl založen samostatný závod pro montáž elektroniky ve Veselí nad Moravou. V roce 2007 se k výrobnímu programu přidala také nově vzniklá divize pro vstřikování plastů. Na začátku roku 2016 jsme dokončili nadstavbu dvou stávajících výrobních hal ve výrobním areálu v Uherském Ostrohu. Tímto krokem se vytvořily další kapacity pro každoročně rostoucí objem výroby.
Disponujeme značnými zkušenostmi v částečně a plně automatizované montáži, osazování tištěných spojů, vstřikování plastů a konfekci kabelů. Klademe ty nejvyšší požadavky na kvalitu a neustále dále rozvíjíme výrobní technologie. Naše poloautomatizované a automatizované výrobní linky jsou na míru vyvíjeny sesterskou společnosti Partec. Díky výrobním závodům v České republice, Mexiku a centrále v Německu, můžeme nabídnout našim zákazníkům cenově výhodná a kvalitativně vysoce hodnotná řešení. Náš smysl pro odpovědnost vůči zákazníkům od fáze plánování až po náběh série, zaručuje optimální průběh zakázky. Efektivně investujeme do nejnovějších technologií, abychom udrželi krok se současnými trendy a technologiemi a byli vždy konkurence schopni.
Ve dvou výrobních závodech dnes zaměstnáváme 508 pracovníků. Patříme tak k významným zaměstnavatelům v regionu. Spolu s našimi zaměstnanci vytváříme stabilní a přátelské pracovní prostředí. Zakládáme si na moderních výrobních postupech, inovativním přístupu a používání těch nejmodernějších technologií, což lze prokázat získaným oceněním v roce 2015 - Bosch Global Supplier Award v kategorii Elektronika/elektromechanika. Tímto oceněním společnost Robert Bosch GmbH vyznamenává nadprůměrný výkon v oblasti výroby a dodávek výrobků nebo služeb – a to zejména v oblastech kvality, nákladů, logistiky a inovací.
Mezi naše zákazníky patří nadnárodní technologické společnosti Bosch a Braun. Naším posláním je neustále hledat nové postupy automatizace vedoucí ke zvýšení efektivity výrobních procesů našich klientů. Vytvářet nové trendy, a být první volbou zákazníků. Naše výroba je založena na vysoké úrovni bezpečnosti práce, vysoké efektivnosti a spolehlivosti výrobních procesů.

NABÍDKA STÁŽÍ:

NABÍZÍME STÁŽE PRO STUDENTY/ABSOLVENTY STUDIJNÍCH OBORŮ:
Automatické řízení a informatika v průmyslu 4.0
Inteligentní systémy s roboty
Průmyslová automatizace
Softwarové inženýrství
Průmyslové inženýrství
Procesní inženýrství

KONTAKT:

Personální ředitel
Mgr. Tomáš Machuča
+420 731 446 405


Zpět na Seznam vystavovatelů