ERA a.s.

ERA (člen skupiny OMNIPOL) je premiantem ve vývoji multilateračních systémů a technologií pro sledování a rozpoznávání cílů na multistatickém principu. Vyvíjí, vyrábí a implementuje v dnešní době nezbytné systémy zajišťující bezpečnost letového provozu, a to pro civilní i vojenské účely.
ERA je moderní a technologicky inovativní společnost, která navazuje na to nejlepší z dědictví pardubické společnosti Tesla, její systémy zúročují půlstoletí vývoje originální české technologie v oblasti pasivní radiolokace.
ERA napsala důležitou kapitolu historie řízení letového provozu, když prosadila multilateraci mezi základní technologie pro sledování pohybu letadel od vzletu až po přistání.
ERA jako první v historii představila světu pasivní přehledový senzor pro potřeby protivzdušné obrany a elektronického boje - v současnosti ve své 5. generaci známý jako VERA-NG - který se využívá pro detekci, sledování a identifikaci vzdušných, pozemních a námořních cílů. Dále vyvinula daleko-dosahový systém na směroměrném principu, který vidí cíle i za horizontem, ve své druhé generaci nazvaný PLESS.
Zmíněné senzory daly impuls ke vzniku širokého ekosystému softwarových nástrojů sloužících k predikci a evaluaci jejich fungování, získávání dat o cílech do databází, případně k virtuální simulaci elektronického boje, což vše pomáhá vojenskému zpravodajství.
Za tři dekády své existence ERA instalovala přes 160 sledovacích systémů ve více než 67 zemích pěti kontinentů. Operační nároky uživatelů naplňují nepřetržitě 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Cílem společnosti je i nadále uvádět na trh nové technologie, které budou schopny čelit budoucím výzvám.
Díky společnému úsilí našich zaměstnanců jsme to, co jsme! Přidejte se do týmů, které mění dějiny radiolokace! Těší se na vás více než 380 nových kolegů na 5 různých pracovištích.

NABÍDKA STÁŽÍ:

ano (vývojové programy (Python/C++))

KONTAKT:

hr@era.aero


Zpět na Seznam vystavovatelů