OVB - Bc. Pavel Kremr, finanční poradce a oblastní ředitel pro OVB ALLFINANZ, a.s.

Na celý svět financí klientům stačí jedno telefonní číslo.
Lidé pro peníze pracují, soudí se, hádají se, ničí si vztahy, zdraví... a mnoho dalšího.
Měli by se o ně ale spíše starat. Nebo to nechat na nás.

Můj příběh
V roce 2000 jsem stejně jako dnes mnozí z Vás stál na důležité životní křižovatce. Měl jsem sen o skvělé budoucnosti a přemýšlel jsem kam obrátím mé profesní kroky. Tehdy mě napadlo, že tam kde se s penězi pracuje, tam by bylo dobré je i vydělávat.
Jako zcela finančně negramotného vysokoškoláka mě oslovila nabídka podnikání, vzdělávání a zejména seberealizace v oboru finančního poradenství. Mám za sebou stovky a možná tisíce hodin různých seminářů, workshopů a vzdělávacích akcí jak na témata spojená s fungováním finančního trhu, bankovnictví, pojišťovnictví, psychologie, obchodních dovedností, komunikace, ale také managementu a leadershipu, Jak v pozici účastníka, tak hlavně v pozici mentora a školitele. A také tisíce hodin jednání a komunikace s klienty.
Profesi mám v malíku. Jsem přesvědčen, že díky výrazné profesionalizaci, povinným odborným zkouškám a průběžnému vzdělávání finanční poradci klientům přináší veliký užitek. A vidím to při každodenní klientské práci.
Můj tým působí po celé Moravě, rád bych jej posílil a rozšířil do dalších regionů a také na Slovensko.

Je velmi jednoduché začít!

A to ať už při studiu formou stáže, při zaměstnání, mateřské dovolené či jiném podnikání. Nemáte žádné starosti s vysokými vstupními náklady, sháněním zaměstnanců, provozním financováním, dodavateli, splatností faktur a dalšími oblastmi, které obvykle podnikání provázejí.
Jde dlouhodobě stabilní byznys s možností osobnostního i kariérního růstu.

Nastartuj kariéru!
Chcete zkusit vysoce odbornou práci, kde reálně využijete všechno, co už umíte? Pak je tu i pro vás možnost mezinárodní kariéry, při které pracujete s lidmi, které si sami vyberete.
Vy sami kontrolujete hru a užíváte nadstandardní benefity. Časová flexibilita a ideální spojení podnikání s rodinou i koníčky je samozřejmostí.
Zázemí stabilní společnosti, její více než padesátiletá evropská, třicetiletá tuzemská historie a mé více než 20 leté zkušenosti jsou pak zárukou Vašeho úspěchu a motivačního finančního ohodnocení úměrného Vašemu pracovnímu nasazení.

NABÍDKA STÁŽÍ:

ANO, vhodné pro studenty, kteří mají zájem zejména o:
Investiční rozhodování, získávání finančních zdrojů
Cenné papíry, obchodování na finančních trzích, sestavení investičního portfolia
Bankovní a pojistné operace, bankovní produkty, produkty pojistného trhu
Finanční technologie a jejich aplikace
Účetnictví a daně
Ekonomika a management
Angličtina pro manažerskou praxi
Němčina pro manažerskou praxi

Praxe je prováděna na základě

Smlouvy o spolupráci a je podmíněna platným živnostenským listem. Studenti spojí teoretické vzdělávání s praktickou aplikací a možností přivýdělku při studiu.

KONTAKT:

pavel.kremr@ovbmail.cz, 608429242


Zpět na Seznam vystavovatelů