AIESEC Brno

AIESEC je mezinárodní nezisková organizace vedená studenty. Jeho hlavní činností je zprostředkování zahraničních stáží - dobrovolnických Global volunteer, profesních Global talent a profesních pro studenty pedagogiky Global teacher.
Jako student si můžeš vybrat z krátkodobých stáží (6-12 týdnů), což se hodí třeba přes léto. A ze střednědobých (12-24 týdnů) a dlouhodobých (24-78 týdnů), které se naopak hodí, když si dáváš gap semestr/year nebo po konci školy.
Nabídka stáží se neustále aktualizuje, ale běžně bývá v nabídce mnoho nabídek v oblasti marketingu, project managementu, financí, data analýzy, HR nebo IT.
AIESEC ti pomůže s celým procesem výběrového řízení a pomůže ti připravit všechny administrativní záležitosti před stáží. Zároveň ti ale také bude k ruce po celou dobu stáže. A když budeš chtít pomůže ti například najít ubytování nebo koupit nejlevnější sim kartu.
Za zprostředkování platíš AIESEC malý poplatek. Nicméně můžeš si zažádat o grant od Erasmus+ nebo Freemovers, který ti poplatek i něco navíc pokryje. Ale neboj, i s tím ti pomůžeme.

NABÍDKA STÁŽÍ:

ano – najdete na www.aiesec.org

KONTAKT:

daniela.bouskova@aiesec.cz, brno@aiesec.cz


Zpět na Seznam vystavovatelů